BRAVARSKA RADNJA RISTIĆ ZEMUN BEOGRAD

BRAVARSKA RADNJA RISTIĆ ZEMUN BEOGRAD

AUTO BRAVARSKA I KLJUČARSKA RADIONICA RISTIĆ ZEMUN NOVI BEOGRAD IZRADA AUTO KLJUČEVA SRBIJA

PROŠLOST BRAVARSKE RADNJE RISTIĆ

Porodica Ristić se bavi obradom metala još od pre II sv. rata, a u Zemunu 1954.god. Đorđe Ristić otvara radnju u Bežanijskoj ulici, nekada najpoznatijoj zanatskoj ulici.

Njegov sin Nikola 1967.god. u istoj ulici otvara radnju specijalizovanu za izradu ključeva. Radnja se 1981.god. seli u 22.oktobra br. 16, nedaleko od Karađorđevog trga, na samom ulasku iz Beograda u Zemun.

Danas radnju vodi Ristić Pavle i zapošljava još 6 stručnih radnika.

SADAŠNJOST

Duplikacija auto ključeva je prošlost.

Visoku preciznost u narezivanju ključeva više ne može i ne mora da kontroliše čovek.

To danas rade kompjuterski vođene mašine.

Ključevi se kod nas poručuju po broju sa kartice koja se dobija uz novo vozilo ili po broju šasije.

Ključ po broju, bilo kog tipa, izrađuje se odmah.

Treba znati da je ključ izrađen po šifri potpuno nov ključ, dok iskopiran, istrošen ključ je loš kao i onaj po kojem je napravljen.

Samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ.

Ako imate problem sa ključem za Vaš automobil, bravom na automobilu, izgubili ste poslednji ključ ili ste zaključali ključeve u automobilu, pitajte  lokalnog auto-dilera za pomoć. Sigurni smo da će nas preporučiti.

Trenutno dajemo usluge svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu i u saradnji sa njima možemo Vam sigurno obezbediti ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo koje se trenutno proizvodi.

BUDUĆNOST

Većinu ključeva i originalnih daljinskih komandi danas sami ukodiravamo, ali i za one u manjini naći ćemo rešenje.

Stari gazda je govorio da nema bravara koji zna sve i ima sve što požele mušterije.

Naše mušterije kažu da ako nema kod nas, neće dalje ni da traže.

Mi ćemo se uvek truditi da maksimalno pomognemo.

Tagovi: bravar Zemun, bravari Zemun, bravar Beograd, bravari Beograd, popravka i zamena brava Zemun, popravka i zamena brava Beograd, hitne bravarske intervencije Zemun, hitne bravrske intervencije Beograd, brave Zemun, sigurnosne brave Zemun, brave Beograd, sigurnosne brave Beograd, sigurnosna vrata Zemun, sigurnosna vrata Beograd, blindirana vrata Zemun, blindirana vrata Beograd, ključar Zemun, ključari Zemun, ključar Beograd, ključari Beograd, bravarska radionica Zemun, bravarske radionice Zemun, bravarska radionica Beograd, bravarske radionice Beograd, bravarska radnja Zemun, bravarske radnje Zemun, bravraska radnja Beograd, bravarske radnje Beograd, ključarska radionica Zemun, izrada i narezivanje ključeva Zemun, izrada i narezivanje ključeva Beograd, izrada ključeva za stan i automobil Zemun, izrada ključeva za stan i automobil Beograd, ključarske radionice Zemun, ključarska radionica Beograd, ključarske radionice Beograd, ključarska radnja Zemun, ključarske radnje Zemun, ključarska radnja Beograd, ključarske radnje Beograd, bravarske usluge Zemun, ključarske usluge Zemun, bravarske usluge Beograd, ključarske usluge Beograd, bravarija Zemun, bravarija Beograd, ključevi Zemun, ključevi Beograd, bravar u Zemunu, bravari u Zemunu, bravar u Beogradu, bravari u Beogradu, popravka i zamena brava u Zemunu, popravka i zamena brava u Beogradu, hitne bravarske intervencije u Zemunu, hitne bravrske intervencije u Beogradu, brave u Zemunu, ključar u Zemunu, ključari u Zemunu, ključar u Beogradu, ključari u Beogradu, bravarska radionica u Zemunu, bravarske radionice u Zemunu, bravarska radionica u Beogradu, bravarske radionice u Beogradu, bravarska radnja u Zemunu, bravarske radnje u Zemunu, bravaraska radnja u Beogradu, bravarske radnje u Beogradu, ključarska radionica u Zemunu, izrada i narezivanje ključeva u Zemunu, izrada i narezivanje ključeva u Beogradu, izrada ključeva za stan i automobil u Zemunu, izrada ključeva za stan i automobil u Beogradu, ključarske radionice u Zemunu, ključarska radionica u Beogradu, ključarske radionice u Beogradu, ključarska radnja u Zemunu, ključarske radnje u Zemunu, ključarska radnja u Beogradu, ključarske radnje u Beogradu, bravarske usluge u Zemunu, ključarske usluge u Zemunu, bravarske usluge u Beogradu, ključarske usluge u Beogradu, ključevi u Zemunu, ključevi u Beogradu, prodaja i ugradnja sigurnosnih brava i cilindara u Zemunu.