Posao u agenciji “Poslovni svet”

about company

"Poslovni svet" zapošljava

Potrebne su nam marljive, komunikativne i kulturne osobe za rad u našoj agenciji. Posao uključuje direktnu komunikaciju s klijentima usmenim i pismenim putem, unos teksta i slika u bazu podataka itd.

Minimalni nivo stručne spreme je IV stepen (završena gimnazija ili ekonomska škola), a poželjno je više ili visoko obrazovanje. Neophodna je osnovna kompjuterska pismenost (elementarno poznavanje MS Office paketa i to, pre svega, programa Word, Excel i Access), kao i dobro snalaženje na internetu. Prednost imaju kandidati sa barem elementarnim poznavanjem Photoshopa.

Poželjno je i da kandidat ima profile na različitim društvenim mrežama (Facebook, Tweeter, LinkedIn itd). Pre početka obuke, kandidati imaju pismeno i usmeno testiranje, gde se proverava nivo inteligencije, opšte kulture i kompjuterske pismenosti. Ovi testovi nisu eliminatornog karaktera, a rezultati će biti saopšteni lično, dakle, ostaće tajni za ostale kandidate. Period obuke je najvažnija stvar za svakog kandidata, a CV i testovi omogućavaju samo da steknemo određenu sliku o Vama.

Važna napomena:

Vaše radne biografije treba obavezno da sadrže i skenirane lične karte ili neki drugi identifikacioni dokument. Ako nemate skener ili mogućnost da ga koristite, onda je neophodno poneti identifikacioni dokument sa sobom prilikom dolaska na razgovor. Svi kandidati koji ispunjavaju uslove biće pozvani na razgovor, nema polne, verske, nacionalne, rasne, starosne ili bilo kakve druge diskriminacije. Čak šta više, prednost imaju ugrožene kategorije stanovništva, ljudi koje niko drugi ne želi da zaposli, tzv. „tranzicioni gubitnici“.

Prijave slati na mejl: posao@poslovnisvet.com.