GRAĐEVINSKI RADOVI SZR DINAMIKA NOVI SAD

GRAĐEVINSKI RADOVI SZR DINAMIKA NOVI SAD

ISTORIJAT

Preduzeće DINAMIKA je 1986. godine, nakon petogodišnjeg rada u društvenom sektoru u građevinskoj oblasti, osnovao Vukašin Ðurđević.
Do 1990. godine Dinamika je uspešno poslovala na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine, izgradivši niz stambenih, poslovnih, društvenih i infrastrukturnih objekata (jednoporodične i višeporodične zgrade, poslovni objekti, proizvodne hale, školski objekti, sanacija crkvenih objekata, asfaltiranje puteva i izgradnja jednog mosta).
Od 1990-93. god. Firma nakratko prestaje sa radom, da bi 1993 u Novom Sadu ponovo počeli sa radom kao p.p."DINAMIKA". U narednih nekoliko godina firma radi smanjenim intenzitetom, ali konstantno jača, da bi 2002. izrasla u stabilnu, porodičnu firmu, i iste godine je transformisana i registrovana kao SZR "DINAMIKA".
U poslednjih desetak godina izgradili smo niz stambenih i i stambeno-poslovnih objekata, izvršili priličan broj sanacija, uređenja enterijera i afirmisali se kao ozbiljan izvođač građevinskih radova, ali i investitor koji svoje objekte gradi kvalitetno, u skladu sa zakonskim propisima i u predviđenom roku.

DELATNOST

Osnovna delatnost su nam grubi radovi u graðevinarstvu, ali smo opremljeni, osposobljeni i posedujemo radno iskustvo za izvršenje svih građevinskih i zanatskih radova visoko i niskogradnje.
U našem timu se pored arhitekte, građevinskog inženjera, pravnika, ekonomiste, nalazi i niz kvalifikovanih i iskusnih radnika svih profila u građevinskoj delatnosti (zidari, tesari, armirači, keramičari, moleri), a tokom godina smo ostvarili izuzetnu saradnju sa firmama koje se bave zemljanim radovima, elektroinstalaterskim radovima, vodoinstalaterskim radovima i termomašinskim instalacijama koje deluju kao podizvođači na objektima koje gradimo.
Posedujemo svu mehanizaciju i alat (od kranske dizalice i građevinskih mašina svih vrsta do sitnog alata) potrebnu za profesionalno izvršenje ugovorenih radova.

USLUŽNA DELATNOST, PROIZVODI I KVALITET

Sa ponosom ističemo da smo se na području grada Novog Sada dokazali kao:

  1. Pouzdan IZVOÐAČ, koji sve ugovorene radove vrši u svemu prema projektno-tehničkoj dokumentaciji investitora, kvalitetno, odgovorno i u skladu sa dinamikom izvođenja radova, i koji poseduje svu potrebnu opremu, alat i osposobljenu radnu snagu;
  2. Odgovoran INVESTITOR, svestan svojih finansijskih i proizvodnih kapaciteta, koji investira i gradi onoliko objekata za koliko je siguran da će biti izgrađeni kvalitetno, u predviđenim rokovima i sa svom potrebnom dokumentacijom. Naši objekti su građeni u skeletnom sistemu, spoljni zidovi su sendvič zidovi od pune opeke sa odgovarajućom termoizolacijom i fasadnom oblogom koja zavisi od namene i vrste objekta. Ugrađujemo kvalitetnu PVC stolariju spolja. U stanovima ugrađujemo hrastov parket "s" klase i kvalitetnu domaću keramiku i sanitarije. Stanovi su različitih struktura i funkcionalni su. Svi naši objekti imaju centralno gradsko grejanje i kablovsku televiziju. Takođe svi objekti koje smo do sada investirali poseduju upotrebnu dozvolu!