M SPIRALA-SPIRALNO KORIČENJE

M SPIRALA-SPIRALNO KORIČENJE

Lokacija: Čukarica
Kategorija Štamparije i kopirnice

M SPIRALA SPIRALNO KORIČENJE

Grafička firma "M spirala" nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Emila Zole 13 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1996. godine. Predanim radom i visokim stepenom profesionalnosti, od samog osnivanja naše firme, ostvarili smo zavidne rezultate u svom poslu.

Težeći ka tome da Vam u svakom trenutku ponudimo savremenija idejna rešenja, prisustvovali smo brojnim sajmovima grafike u našoj zemlji, Milanu, Diseldorfu i Birmingemu. Praćenjem svetskih tokova, kada je u pitanju grafika, uspeli smo da se izdvojimo od konkurencije i stvorimo prepoznatljiv brend na našem tržištu.

Saradnjom sa Rilecart i S.G.M firmama iz Italije, podigli smo naše poslovanje na zavidan nivo i zvanično 2002. godine, postali zastupnici za našu zemlju, Crnu Goru, Makedoniju i Bugarsku kada je reč o proizvodnji spirala, spiralnom koricenju i prodaji masina za spiralni povez. Naši proizvodi našli su svoju primenu u industrijskom i kancelarijskom segmentu.

"M spirala" bavi se prodajom:
- masina za spiralni povez
- spirala

Usluge firme "M spirala" obuhvataju spiralno koričenje: kalendara, sveski, blokova, agendi, knjiga i dokumenata i ostale papirne galanterije. Kao lider u oblasti spiralnog povezivanja, firma "M spirala", postavlja visoke standarde i daje težak zadatak konkurenciji. Konstantnom modernizacijom mašina za spiralno koričenje, u mogućnosti smo da u rekordnom roku obavimo zadate poslove.

Kada je u pitanju spiralni povez radimo sa različitim veličinama istih i nudimo Vam široku paletu boja u kojima izrađujemo spirale. U zavisnosti od Vaših želja i potreba preporučujemo Vam spiralno koričenje sa belim, crnim, srebrnim, teget, crvenim, svetlo plavim, zelenim, žutim, bronzanim ili metalik plavim spiralama. Izrađujemo plastične spirale za koričenje, koje kako je praksa pokazala najviše odgovaraju poslovima povezivanja.

Trostrukom kontrolom naših proizvoda isključujemo mogućnost grešaka pri proizvodnji spirala za koričenje. Dnevno proizvedemo oko 30 000 spiralnih poveza, što govori u prilog našoj ažurnosti pri radu. Po završetku izrade spirala, vršimo pakovanje i dostavu finalnih proizvoda na zadatu adresu.

Uslužno povezivanje spiralom i prodaja spirala u saradnji sa nama očekuje Vas po najpovoljnijim cenama u Beogradu, Srbiji i šire. Pored kvaliteta plastične sečene spirale za koričenje, akcenat smo stavili i na cenu koštanja iste, približavajući je mogućnostima naših kupaca.

Kada je u pitanju prodaja mašina za spiralni povez, u našem asortimanu Vas očekuju kvalitetne mašine zavidnih performansi, koje će zadovoljiti kriterijume i naših najzahtevnijih klijenata.

Uslužno spiralno koričenje kalendara, sveski, blokova, agendi, knjiga, dokumenata, blokova i kataloga kao i prodaja mašine za spiralni povez.

"M spirala" Beograd.