PODNE I ZIDNE OBLOGE ENTERIJER ŽIKA BEOGRAD

PODNE I ZIDNE OBLOGE ENTERIJER ŽIKA BEOGRAD

PODNE I ZIDNE OBLOGE ENTERIJER ŽIKA BEOGRAD

Enterijer Žika već dugi niz godina izvodi keramičarske i druge radove po povoljnim cenama. Postavljanje keramičkih pločica u prostoru ima dve osnovne namene.

Prva podrazumeva njihovu praktičnost u smislu jednostavnog održavanja, otpornosti na vodu, a druga je estetska funkcija.

Vrste radova koje izvodimo:

-kompletno renoviranje kupatila
-mašinsko skidanje stare keramike
-izrada vodovodnih instalacija
-oblaganja stepenišnih prostora granitnom i običnom keramikom
-oblaganje terasa i dvorišnih prostora granitnom i običnom keramikom.

Glavne odlike pri izvođenju keramičarskih radova:

-realna procena vremena potrebnog za izvođenje
-realna procena cene
-preciznost pri izvođenju radova
-pedantnost prilikom izvođenja radova
.

Prateći potrebe svojih klijenata želeli smo da im u svakom smislu omogućimo vrhunsku uslugu. Sve ovo su parametri po kojima smo poznati i za koje se nadamo da ćete se i vi uveriti.

U galeriji možete videti neke od već izvedenih radova.

Tagovi: keramičar Beograd, keramika u Beogradu, keramičari u Beogradu, keramičarski radovi u Beogradu, izvođenje keramičarskih radova u Beogradu, postavljanje podnih i zidnih obloga u Beogradu, podne i zidne obloge u Beogradu, mašinsko skidanje stare keramike u Beogradu, oblaganja stepeBeogradnih prostora granitnom i običnom keramikom u Beogradu, oblaganje terasa i dvorišnih prostora granitnom i običnom keramikom u Beogradu, uređenje enterijera u Beogradu, enterijeri u Beogradu, uređenje eksterijera u Beogradu, eksterijeri u Beogradu, kompletno renoviranje kupatila u Beogradu, izrada vodovodnih instalacija u Beogradu, lepljenje pločica u Beogradu, keramičke pločice u Beogradu, terase u Beogradu, popločavanje dvorišta u Beogradu, terasa Beograd, kupatilo Beograd, dvorište Beograd, keramičke i granitne ploče Beograd.