RIBOLOVAČKA KOLIBA BOBANOVA BARA REKOVAC POMORAVLJE SRBIJA

RIBOLOVAČKA KOLIBA BOBANOVA BARA REKOVAC POMORAVLJE SRBIJA

RIBOLOVAČKA KOLIBA BOBANOVA BARA REKOVAC

RIBOLOVAČKA KUĆICA VIKENDICA NA JEZERU U MOČVARI POSMATRANJE PTICA AVANTURIZAM SEOSKI TURIZAM REKOVAC

Koliba "Bobanova bara" nije klasičan smeštajni objekat kakve obično nalazimo u turističkoj ponudi Srbije. Namera ove vikend kuće nije pružanje vrhunskog komfora gostu, već baš suprotno, odmor u prirodi lišen svih produkata moderne civilizacije kao što su struja, internet, televizija i slično. Ribolovačka koliba - vikendica je tu za ljubitelje pravih avantura u prirodi, za osobe kojima reči voda, biljke i životinje znače više nego tablet, android ili fejsbuk. Dakle, ovde je gostu omogućeno da u periodu u kom boravi u kolibi uživa u potpunom miru, bez razmišljanja o komšijama, računima, šefovima i da se prepusti opuštajućim šetnjama kroz šumu, vožnji čamcem po močvari, pecanju, posmatranju ptica, sakupljanju gljiva i ostalih šumskih plodova i ostalim ekološkim sportsko-rekreativnim hobijima, koji su veoma popularni svugde u svetu.

Za samo 1000 dinara (8 evra) na dan dobijate na raspolaganje celu močvaru, čamac, vidikovac, šetnje po livadama i šumi, branje pečuraka, vidikovac, posmatranje ptica, kolibu i bačvu za noćenje bez obzira da li vas dođe jedna, dve, tri ili četiri osobe (maksimum smeštajnih kapaciteta 4+1 osoba). Neverovatna prilika za porodice koje žele da budu same u čistoj prirodi. Prevoz i hrana su vlastiti.

Koliba - vikend kuća BOBANOVA BARA se nalazi u okolini Rekovca, 28 km južno od Kragujevca, 30 km od Jagodine, 50 km od Kruševca i oko 170 km od Beograda.

Moguć dolazak autobusom do Rekovca, dalje je naša briga.

Pozovite: (064) 56-55-023 ili (035) 84-11-748, vlasnik Bernard Ljubas.