Blog

20 Aug 2015 Više

ATP/WTA MASTERS SINSINATI: Novak i Jelena pobedili, Ana prošla dalje bez borbe protiv Venus

Novak Đoković uspešno je prebrodio prvu prepreku na turniru Masters 1000 serije u Sinsinatiju. Svetski broj jedan u drugom kolu bio je bolji od Francuza Benoe Pera - 7:5, 6:2. Nije to bila...pročitaj više.

18 Aug 2015 Više

ATP/WTA MASTERS SINSINATI: Jelena pobedila posle preokreta, Viktor i dalje u rezultatskoj krizi

Jelena Janković uspešno je startovala na turniru u Sinsinatiju, pošto je u prvoj rundi savladala Amerikanku Medison Brengl sa 2:1 u setovima - 4:6, 6:4, 6:2. Bivša teniska...pročitaj više.

17 Aug 2015 Više

ZAVRŠEN ATP/WTA MASTERS U KANADI: Mari najzad pobedio Novaka, Benčićka bolja od Halep

I Novak Đoković je, ipak, samo čovek! Posle neverovatnih uspeha u 2015. godini morao je doći i taj trenutak da svetski broj jedan izgubi neko veliko finale od Endija Marija. To se desilo u...pročitaj više.

16 Aug 2015 Više

ATP/WTA MASTERS U KANADI: Novak opet lako protiv Žeremija Šardija, Endi Mari rival u finalu

Novak Đoković plasirao se u finale turnira Masters 1000 serije u Montrealu! Najbolji teniser sveta bez problema je opravdao ulogu favorita protiv Francuza Žeremija Šardija - 6:4, 6:4. Bila...pročitaj više.

15 Aug 2015 Više

ATP/WTA MASTERS U KANADI: Neuništivi Novak spasao dve meč lopte i pobedio Gulbisa

Novak Đoković je u polufinalu Montreala i u singlu i u dublu, u kom nastupa zajedno sa Jankom Tipsarevićem! Svetski broj jedan, koji zbog poduže pauze nije baš u top formi, uspeo je da...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor