Blog

30 Aug 2015 Više

ZAVRŠENO SVETSKO PRVENSTVO U ATLETICI U PEKINGU: Kenija i Jamajka ispred Amerike

Spuštena je zavesa na još jedno veliko sportsko nadmetanje u 2015. godini, Svetsko prvenstvo u atletici na otvorenom. Srpska reprezentacija, koja nas je poslednjih godina navikla na...pročitaj više.

29 Aug 2015 Više

ŽREB ZA US OPEN POVOLJAN ZA SRPSKE TENISERE: Đokoviću otvoren put do finala

U ponedeljak počinje teniski US Open, a srpski predstavnici su, kao retko kada, imali sreće kod izvlačenja parova. Novak Đoković ima možda i najpovoljniji žreb otkad je neprikosnoveni lider...pročitaj više.

28 Aug 2015 Više

SVETSKO PRVENSTVO U ATLETICI U PEKINGU: Ivana do bronze skokom od preko sedam metara

Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu! Najbolja srpska atletičarka skakala je fantastično, preletela je po prvi put u karijeri magičnu granicu od...pročitaj više.

27 Aug 2015 Više

SVETSKO PRVENSTVO U ATLETICI U PEKINGU: Ivana Španović u finalu, uz državni rekord

Ivana Španović plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici, koje se održava u Pekingu. Najbolja srpska atletičarka bila je prvoplasirana u kvalifikacijama, uz novi rekord Srbije u...pročitaj više.

23 Aug 2015 Više

ATP/WTA MASTERS TURNIR U SINSINATIJU: Novak teško, Nenad lako, Jelena nikako

Novak Đoković je pravi sportski fenomen. Najbolji teniser sveta je u Sinsinatiju, na turniru na kom pruža ubedljivo najslabije partije u 2015. godini, uspeo da stigne do finala. Naš as je...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor