Blog

22 Mar 2015 Više

SRPSKI ATP/WTA INDIJEN VELS: Jelena lukavija od Lisciki, Novak s pola snage dobio Endija Marija

Indijen Vels ponovo je mesto velikog uspeha srpskog tenisa, pošto imamo svoje predstavnike u oba singl finala: Jelenu Janković kod dama i Novaka Đokovića kod muškaraca. Jelena je u...pročitaj više.

20 Mar 2015 Više

SRPSKI ATP/WTA INDIJEN VELS: Jelena Janković, Novak Đoković i Nenad Zimonjić u polufinalu

Novi veliki uspesi srpskog tenisa na ATP/WTA turniru u Indijen Velsu - troje naših predstavnika izborilo je mesto u polufinalu. Dok se od branioca titule i prvog tenisera sveta, Novaka...pročitaj više.

18 Mar 2015 Više

ATP/WTA INDIJEN VELS: Jelena ponovo silna u završnici meča, Zimonjić bolji i od Endija Marija

Jelena Janković nastavlja sa dobrim igrama i pobedama na turniru u Indijen Velsu. Posebno imponuje silovit finiš naše teniserke u poslednja dva duela, pošto je na identičan...pročitaj više.

17 Mar 2015 Više

ATP/WTA INDIJEN VELS: Novi Jelenin preokret, Garsija opet kobna za Anu, pobeda Novaka

Jelena Janković navikla nas je u svojoj karijeri na uzbudljive i neizvesne mečeve i preokrete, kao retko koja teniserka iz svetskog vrha. Pritisnuta povredama, Jankovićeva u poslednje vreme nije...pročitaj više.

15 Mar 2015 Više

ATP/WTA INDIJEN VELS: Atomski start Đokovića, pobede Ane i Jelene, Zimonjić bolji od Federera

Novak Đoković odigrao je izuzetno dobro na startu turnira Masters 1000 serije u Indijen Velsu. Branilac titule je, za manje od sat vremena, nadigrao najboljeg kiparskog sportistu svih vremena,...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor