Blog

24 Feb 2015 Više

ATP MASTERS 500 DUBAI: Rutinska pobeda Novaka Đokovića protiv Vašeka Pospišila na startu

Novak Đoković nastavio je pobednički niz sa Australijen Opena. Svetski broj jedan ostvario je rutinsku pobedu na startu turnira Masters 500 serije u Dubaiju - 6:4, 6:4 protiv kanadskog tenisera...pročitaj više.

16 Feb 2015 Više

PONOVO OBOREN SVETSKI REKORD U SKI SKOKOVIMA: Fanemel rekorder, Vasiljev tragičar

Nakon što je Slovenac Peter Prevc postao prvi čovek u istoriji koji je skočio 250 metara, Anders Fanemel je već narednog dana uspeo da uzvrati udarac pred svojim navijačima i vrati rekord...pročitaj više.

15 Feb 2015 Više

ATLETIKA: Novi državni dvoranski rekord Asmira Kolašinca, kugla letela do 20,91 metara

Asmir Kolašinac je na atletskom mitingu održanom u Novom Sadu ostvario novi nacionalni rekord Srbije u bacanju kugle u dvorani, koji sada iznosi 20,91 metar. I prethodni rekord bio je u...pročitaj više.

15 Feb 2015 Više

SLOVENAC NOVI SVETSKI REKORDER U SKI SKOKOVIMA: Peter Prevc leteo 250 metara

Slovenac Peter Prevc novi je svetski rekorder u ski skovima, bolje rečeno letovima, pošto je na takmičenju Svetskog kupa u norveškom gradu Vikersundu ostvario u drugoj seriji...pročitaj više.

8 Feb 2015 Više

KUP FEDERACIJA, EVRO-AFRIČKA ZONA: Srbija u plej-ofu posle pobede nad Hrvatskom

Posle nekoliko godina posrtanja u Kupu federacija, reprezentacija Srbije predvođena "mladim lavicama" Aleksandrom Krunić i Ivanom Jorović na putu je da nam obezbedi bar povratak u...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor