Blog

10 May 2014 Više

Majski praznici u Srbiji: Parade pijanstva i kiča

Posmatrajući prvomajske proslave kod nas, neupućen čovek mogao bi da zaključi da je Srbija zemlja najvećeg blagostanja. Umesto očekivanih protesta i demonstracija protiv globalizacije i surovog...pročitaj više.

2 Mar 2014 Više

Predizborne kule i gradovi na vodi

Zahuktava se predizborna kampanja u Srbiji. U predizbornim pričama naših političara, strani investitori nervozno čekaju u redu, samo što se ne potuku, da svoje milijarde ulože kod...pročitaj više.

7 Feb 2014 Više

Vanredni izbori u Srbiji 2014: Zar opet

U svojoj nesposobnosti da reše bilo koji ozbiljan problem i da bar malo poboljšaju katastrofalan život ljudi u Srbiji, vladajući naprednjaci odlučili su se za nove vanredne...pročitaj više.

6 Feb 2014 Više

Sirija: Treba li svet da strahuje od novog svetskog rata?

Dok su oči celog sveta bile uperene u Severnu Koreju, sukobi u Siriji ušli su u novu fazu - sve je izvesnije da bi se rat mogao proširiti i van granica zemlje, a nije nemoguća ni...pročitaj više.

6 Feb 2014 Više

Sukobi u Kijevu tokom protesta

Sukobi su izbili u nedelju u ukrajinskoj prestonici dok se okupilo desetine hiljada demonstranata uprkos novim zakonima koji imaju za cilj suzbijanje protesta. Opozicioni političar Vitalij Kličko...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor