Blog

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Pitanje 1: Nas svi znaju, šta će mi taj "Poslovni svet"?

Odgovor 1: Prvo, "nas svi znaju" jednostavno nije istina. Za bilo koju firmu iz jugoistočne Evrope sasvim sigurno pre važi „niko nije čuo za nas“, nego „za nas svi znaju“. Drugo, potrebu za stalnim prisustvom u svim mogućim medijima imaju i najpoznatije kompanije sveta kao što su „Koka kola“, „Folksvagen“, „IBM“, „Nestle“, „Epl“, „Majkrosoft“, „Nokia“, „Dženeral Elektrik“, „Fiat“, „Tojota“, „Simens“, za koje zaista zna veći deo stanovnika naše planete, dakle, nije moguće da oni bespotrebno bacaju novac i da od toga nemaju nikave koristi?! Mislite o tome!

Pitanje 2: Prisutan sam na nekoliko portala, zašto bih i kod Vas?

Odgovor 2: „Kako seješ, tako ćeš i žnjeti“ ili „koliko para, toliko i muzike“. Veća ulaganja u promociju Vaše firme donose više klijenata, tako da su to jedina ulaganja koja se sigurno isplate. Možete imati najbolji proizvod na svetu, a loš imidž firme i propast je sigurna, a čak i ako imate najlošiji proizvod na svetu, uz dobru sliku koju formirate o sebi, možete daleko dogurati. Možda to nije pošteno, ali je tako. Dovoljno je Vam promotivne poslovne aktivnosti donesu samo JEDNOG JEDINOG klijenta i one su se već isplatile.

Pitanje 3: Zašto da budem baš na portalu poslovnisvet.com?

Odgovor 3: A zašto da ne? Uslovi saradnje su izuzetno povoljni i predstavljaju zanemarljiv izdatak čak i za obične građane, a kamoli za firme. Prisustvom i na našem portalu pomalo se povećava frekvencija pojavljivanja Vaše firme na internetu, Vaš rejting na Guglu i ostalim pretraživačima. U vreme velike svetske ekonomske krize, niska cena je ultimativni uslov opstanka. Politika naše firme je da simboličnom cenom privučemo što veći broj klijenata, kako bi kasnije taj kvantitet prešao u kvalitet. Dakle, s godinama planiramo stalna poboljšanja ne samo portala poslovnisvet.com već i rast firme u svakom pogledu: ljudskom, organizacionom, strukturnom itd.

Pitanje 4: Trenutno sam u finansijskoj krizi, može li to da se odloži za neki vremenski period ?

Odgovor 4: Ne može. Kome ne odgovaraju ovi izuzetno povoljni uslovi saradnje, sigurno mu neće odgovarati ni kada cene budu korigovane naviše. Zašto onda da bespotrebno traćimo i Vaše i naše vreme?! 

Pitanje 5: Imam izuzetno loša iskustva sa Vašom konkurencijom. Zašto bih Vama verovao?

Odgovor 5: Logično je da ako ste više puta prevareni sumnjate u svakog, jer što kaže narod „koga su zmije ujedale i guštera se plaši“. Mi ne možemo da Vam vratimo novac koji Vam je na prevaru otet, ali možemo da vam ponudimo kompenzaciju u vidu besplatnog promovisanja Vaše firme u određenom vremenskom periodu, kako bismo stekli Vaše poverenje. Naravno, neophodno je da argumentujete Vaše tvrdnje o prevari bilo kakvim validnim dokumentima (ugovor, predračun, račun, uplatnica i sl.).

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor