Blog

22 Jan 2016 Više

EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU: Veliko finale Srbija - Crna Gora, Mađari i Grci za bronzu

Evropsko prvenstvo u vaterpolu u Beogradu završava se sutra, a u velikom finalu sastaće se Srbija i Crna Gora. U drugom polufinalu, Crnogorci su prilično ubedljivo savladali Mađare - 8:5...pročitaj više.

21 Jan 2016 Više

AUSTRALIJEN OPEN - ČETVRTI DAN: Viktor i Ana bez problema do trećeg kola, kiks Jelene

Viktor Troicki imao je veoma težak zadatak da odbrani veliki broj bodova u januaru, ali je uspeo da ponovi prošlogodišnje uspehe. Posle odbrane titule u Sidneju i na Otvorenom...pročitaj više.

21 Jan 2016 Više

EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU: Srbija lako do novog finala, Grci ubedljivo poraženi

Vaterpolo reprezentacija Srbije je u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu! Nije bilo apsolutno nikakvih problema u polufinalu protiv Grčke, još jedan izuzetno ubedljiv trijumf naše...pročitaj više.

20 Jan 2016 Više

AUSTRALIJEN OPEN - TREĆI DAN: Đoković lako do trećeg kola, Lajović ispao nakon maratona

Novak Đoković pobedio je mladog Kventina Alisa sa 6:1, 6:2, 7:6 (7:3) i tako izborio plasman u treću rundu Australijen Opena. Prvi teniser sveta igrao je vrlo ozbiljno u prva dva seta, koja je...pročitaj više.

20 Jan 2016 Više

EVROPSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE: Srbija eliminisana, šok u poslednjoj sekundi

Rukometna reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Makedonijom u poslednjem kolu grupe A - 27:27 (13:13), pa je zauzela poslednje mesto i eliminisana sa Evropskog prvenstva. Svega desetak...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor