Blog

17 Jan 2015 Više

FINALE ATP 250 TURNIRA U SIDNEJU: Razigrani Viktor lako i ubedljivo do druge ATP titule u karijeri

Viktor Troicki novi je šampion ATP turnira u Sidneju! Naš as je u finalu dominirao protiv tenisera koji nastupa pod zastavom Kazahstana, Mihaila Kukuškina, kojeg je za malo...pročitaj više.

16 Jan 2015 Više

ATP 250 SIDNEJ: Veliki uspeh Viktora Troickog, pregazio Žila Milera za šesto finale u karijeri

Viktor Troicki nastavlja da ređa pobede u Sidneju. U polufinalu je pao i Žil Miler sa ubedljivih 6:2, 6:4, što je, računajući i kvalifikacije, čak sedma uzastopna pobeda našeg asa....pročitaj više.

15 Jan 2015 Više

ATP SIDNEJ: Troicki iz kvalifikacija do polufinala

Viktor Troicki izborio je plasman u polufinale ATP turnira u Sidneju, pošto je u izuzetno uzbudljivom i neizvesnom duelu bio uspešniji od Simonea Bolelija sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6,...pročitaj više.

11 Jan 2015 Više

FINALE ATP/WTA TURNIRA U BRIZBEJNU: Ana i Miloš bez trofeja, Federer do još jednog jubileja

Naša najbolja teniserka, Ana Ivanović, nije uspela da i 2015. godinu započne osvajanjem WTA titule. Ona je u finalu Brizbejna poražena od velike rivalke Marije Šarapove sa 2:1 u...pročitaj više.

9 Jan 2015 Više

TENIS: Ana Ivanović u finalu Brizbejna, Ivo Karlović iznenadio Novaka Đokovića u četvrtfinalu Dohe

Ana Ivanović nastavlja tamo gde je stala prethodne sezone. Već na svom prvom ovogodišnjem WTA turniru, u australijskom gradu Brizbejnu, Ana je izborila plasman u finale, savladavši...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor
OTVORENO PRVENSTVO AMERIKE U TENISU US OPEN 2018 - ČETVRTFINALE: Novak siguran protiv senzacije turnira Milmana, rival u polufinalu Nišikori ATP MASTERS 1000 TURNIR U PARIZU: Sigurna pobeda Novaka, Nišikori zaustavio Viktora Ana po prvi put pobedila Serenu OTVORENO PRVENSTVO AUSTRALIJE U TENISU MELBURN 2021 - POLUFINALE: Đoković i Medvedev u finalu, jedna serija pobeda mora da se prekine ZAVRŠEN ATP 500 TENISKI TURNIR U DUBAIJU: Novak nastavlja pobednički niz, Cicipas bez šanse u finalu ATP MASTERS 1000 MONTE KARLO: Novak nastavlja dominaciju, nemoćan i kralj šljake Nadal OTVORENO PRVENSTVO ENGLESKE U TENISU VIMBLDON 2018 - POLUFINALE: Novak bolji od Nadala u gladijatorskoj borbi, Anderson poslednja prepreka WTA TENIS: Ana Ivanović objavila odluku o završetku profesionalne sportske karijere SUTRA POČINJE OTVORENO PRVENSTVO FRANCUSKE U TENISU: Povoljan žreb za Novaka, očajan za ostale srpske predstavnike US OPEN - PETI DAN: Đoković u osmini finala, Južni predao posle samo šest odigranih gemova US OPEN - DVANAESTI DAN: Novak Đoković bolji od Gaela Monfisa, u borbi za titulu rival Sten Vavrinka EVROPSKO PRVENSTVO ZA ODBOJKAŠICE: Maksimalan trijumf Srbije protiv Nemačke na startu SVETSKO PRVENSTVO U STRELJAŠTVU 2014: Produžen kontinuitet uspeha Srbije ZAVRŠENE LETNJE OLIMPIJSKE IGRE TOKIO 2020: Solidan učinak srpskih sportista, devet medalja i pored niza pehova, vaterpolisti opet junaci ATP LISTA: Novak "zacementiran" na teniskom tronu, Viktor ponovo u 50 najboljih na svetu